Smut forbi Briançon, hvis du vil sætte tænderne i bageriets nyhed: En trelags croissant, der er en hyldest til Aarhus.
Så er der godt nyt, hvis du er vild med de dejlige croissanter fra Briançon.
Bageriet ved Åboulevarden 53 har nemlig en nyhed i disken: En trelags-croissant – bagt på 100 procent smør, of course – hvor hvert lag indeholder både marcipan og Valrhona-chokolade.
Læs også: Vecino og Con Maz: Ny vinbar og vinbutik er åbnet på Godsbanen
En hyldest til byen
Briançon selv kalder den nye croissant en “hyldest til vores dejlige by” og en gave “til vores meget trofaste croissantkunder.”
“Grunden til, at vi har valgt at kalde den Aarhus-croissant, er, at da vi for cirka 15 år siden startede med at bage croissanter, var vi de eneste her i byen ud over Emmerys. Siden er der kommet rigtig mange til, og det er så fedt, at Aarhus er blevet et croissant-mekka. Derfor synes vi, at Aarhus fortjener sin helt egen croissant,” skriver Briançon til Smag Aarhus.