Arkivfoto: Pixabay.

Så’ der bobler: Ny boble-bar er åbnet i midtbyen

Bubbles by Kabel har slået dørene op i Maren Smeds Gyde. 

Er du til bobler – og gerne mange af dem? Så er der godt nyt på Maren Smeds Gyde 8 i midtbyen, lige ved siden af Cockney Pub. Her åbnede Bubbles by Kabel nemlig i slutningen af april en bar med et udvalg af primært mousserende vine.

Konceptet er bobler på glas eller flaske fra forskellige egne i verden, men der er også et kældekort samt husets rød-, hvid- og rosévine.

“Og når man bestiller et glas, får man altid lidt med til maven. Over sommeren er det jordbær, der passer godt til bobler, mens oste er godt til rødvin. Og så varierer det lidt, hvad man får med til hvid- og rosévin,” fortæller indehaver af Bubbles By Kabel Kevin Kabel.

Bestiller du en hel flaske, får du tilsvarende en hel tallerken med hapsere on the side.

En hyldest til mor
Ifølge Kevin Kabel skal boble-baren være et sted, hvor folk skal kunne hygge sig og tale sammen.

“For mig personligt har det handlet om at skabe et sted, jeg selv gider komme. Vi vil gerne være et sted, man for eksempel kan tage hen, inden man skal ud at spise, men også et sted, hvor man kan få en nightcap efter en middag,” siger Kevin Kabel.

Baren er desuden en hyldest til og opkaldt efter Kevin Kabels mor, som gik bort i december sidste år.

“Vi drak nemlig altid bobler sammen i Paris, hende og jeg,” fortæller Kevin Kabel.

Down to earth
På kortet hos Bubbles By Kabel er der i øjeblikket 11 forskellige slags bobler samt tre slags rød-, hvid- og rosévine. De ikke-mousserende vine er fra henholdsvis Italien, Frankrig og Spanien.

Prismæssigt er det ifølge Kevin Kabel vigtigt, at alle kan være med, og derfor ligger priserne for et glas bobler mellem 50 og 120 kroner.

“Jeg har tænkt meget over, at mange forbinder vine og bobler med snobberi. Men hos os er der nogle tuschede mennesker blandt personalet, som gør dét til en skrøne. Her er det down to earth, og klientellet er faktisk meget forskelligt,” siger Kevin Kabel.

Bubbles By Kabel har åbent torsdag fra klokken 16 til 24, fredag fra klokken 14 til 02 samt lørdag fra klokken 12 til 02. Derudover har baren åbent fra klokken 12 til 18 om søndagen i forbindelse med Cockney Pubs frokostjazz.