Annonce: Flere og flere danske virksomheder er begyndt at indføre frokostordninger for medarbejderne. Frokostordninger skaber glade, mætte og sundere medarbejdere, og derfor er ordningerne gået hen og blevet meget populære blandt alle slags virksomheder.
Danskerne bruger en stor del af deres hverdag på arbejdspladsen, hvor et af dagens store måltider bliver indtaget, nemlig frokosten. Vi kender alle til den kedelige og nogle gange ildelugtende madpakke, som oftest består af klapsammenmadder med leverpostej, der er blevet smurt dagen i forvejen, og madpakken er derfor knapt så appetitlig, når den skal indtages. Af den grund springer man måske frokosten over eller henter mad udefra, også vælger man måske ikke lige altid den sundeste løsning.
Derfor er det en god idé for enhver virksomhedsejer at overveje, om man vil investere i sine medarbejders generelle sundhed og bestille en frokostordning, som består af frisklavet mad, og som bliver leveret lige til døren. Frokostordninger egner sig både til store og små virksomheder, og man kan få leveret en frokostordning til sin virksomhed, lige meget hvor i landet den ligger.
Sund og varieret mad til frokost øger sundheden og tilfredsheden blandt medarbejderne
En frokostordning i virksomheden er en nem, enkel og praktisk måde at sikre sig sund og lækker mad til sine medarbejdere, som hver dag yder en stor indsats på arbejdspladsen. Hverdagen på langt de fleste danske arbejdspladser består af stillesiddende arbejde, hvor medarbejderne ikke får rørt sig ret meget. Sunde kostvaner er mindst ligeså vigtige som regelmæssig motion, og derfor er det vigtigt, at medarbejderne får noget ordenligt at spise til frokost, så de kan holde sig sunde og raske, og dermed kan man også nedsætte sine medarbejderes sygedage, hvis man sørger for investere i, og interessere sig for, medarbejdernes sundhed.
Men udover at en frokostordning med masser af sund og varieret mad kan skabe en generel bedre sundhed blandt medarbejderne, så skaber en frokostordning også en øget tilfredshed med arbejdspladsen hos den enkelte medarbejder, samtidig med at de får mere tid og overskud i hverdagen, som kan nedsætte den enkeltes stressniveau. Derudover skaber en frokostordning også en helt anden samhørhed blandt medarbejderne på arbejdspladsen, da man lægger op til at alle skal spise sammen, og dermed kan medarbejderne få en større fællesskabsfølelse og snakke sammen på kryds og tværs overs frokosten.
Sidst men ikke mindst kan det også fremhæves, at frokostordninger kan være med til at øge produktiviteten blandt medarbejderne, da sund mad kan nedsætte stressniveauet og øge den generelle sundhed, så medarbejderne bliver gladere, hvilket også fører til en øget produktivitet. Sunde og mætte medarbejdere er nemlig glade medarbejdere, og dermed kan man øge deres arbejdsindsats betydeligt med en frokostordning.
Synes du at muligheden for at få leveret en frokostordning direkte til døren lyder interessant? Så bestil din frokostordning i Århus her.