8 idéer til polterabendaktiviteter om vinteren i Aarhus

Har du fået æren af at arrangere polterabend i vinterperioden, og er helt på bar bund om hvor du skal holde det og hvad der skal ske på denne mørke og kolde årstid? Her får du lidt inspiration til vinteraktiviteter i smilets by, som den kommende brud kun vil kunne elske.

Teambuilding

Bryllupsfesten bliver højst sandsynligt endnu sjovere, når man kender så mange gæster som muligt. Teambuilding-aktiviteter er en god måde at blive rystet sammen på og lære de andre deltagende bedre at kende. Udnyt den friske luft og tag evt. i Rådhusparken, Marselisborg Mindepark eller i Skanseparken og lav et par forskellige fysiske aktiviteter og lege, I selv finder på, så I får varmen og får rørt jer lidt.

En aktivitet der kræver mindre fysisk motion og mere hjernemotion, er ”Escaperooms”, hvor I skal samarbejde om at løse mystiske gåder og ledetråde. Der findes nogle forskellige slags i Århus, så undersøg hvad der ligger i nærheden af jer.

 

Byvandring

En anden udendørsaktivitet man kan lave om vinteren, evt. som en hyggelig pause, er at tage på en byvandring, hvor I kan gå rundt og se de fineste steder i Århus. Tag evt. en tur rundt i Den Gamle By, eller en guidet tur i centrum Århus. For at forkæle hovedpersonen lidt på turen, kan I give hende en lækker gave til den kolde tur, såsom et par lækre handsker fra Helm. På den måde får hun en lidt behageligere vandretur og en dejlig lille overraskelse.

 

Skattejagt

Hvis byvandringen er lidt for rolig og langsom, kan I vælge at lave en skattejagt og med sjove opgaver på posterne. Lav en sjov quiz om den kommende brud på posterne, og evt. om hendes kommende gom, eller opgaver I skal udføre.

 

Øl-, vin- eller ginsmagning

En aktivitet I kan varme jer lidt på, er øl-, vin-, gin- eller en anden alkoholsmagning. Der findes et hav af steder der holder disse slags smagninger, og her har I mulighed for både at lære noget nyt og anderledes, og samtidig sætter det lige gang i stemningen.

 

Cocktailkursus

En anden måde at I kan bruge som undskyldning for at drikke nogle gode drinks samtidig, er at tage til et cocktailkursus. Undersøg mulighederne i Århus og bliv klar til at brillere med nogle lækre drinks til bryllupsfesten.

 

Glaspusteri & keramik

En måde I kan udfolde jeres kreativitet på, som ikke involverer alkohol, er at kaste jer over glaspusteri eller keramik. Det er også en hyggelig måde at lære de andre at kende på og samtidig kreere gaven til den kommende brud. Der findes en del steder der holder events for større grupper, så det er med at undersøge hvad der ligger nær jer.

 

Bowling

Hvis I er til bowling, er det en god måde at holde sig langt væk fra vinterkulden på. For at gøre det lidt mere festligt kan I vælge at partybowle om aftenen, og få lidt drinks og god musik til at bowle til.

 

Festen

Hold middagen og festen på en restaurant, hvor I kan leje jeres eget lokale, og få lavet og serveret maden og drikkevarerne. Pynt evt. op med en masse flot og sjov pynt, der kan gøre festen endnu mere gennemført. Spar tid med at lede efter pynten og bestil polterabendboksen Party In A Box. Her får du et komplet festsæt, der indeholder alt fra krus, spillekort, photobooth tilbehør til guirlander. Det ser desuden godt ud på de utallige billeder I kommer til at tage og kan peppe et hvert lokale op. Det vil være en perfekt måde at afslutte dagen på, og lade den kommende brud nyde sit selskab.