Foto: Pexels.

3 cool kaffebarer i Aarhus

En kop kaffe – eller to! – er altid en god idé. Vi giver dig tre bud på skønne kaffebarer i Aarhus, hvor du kan stille kaffetørsten.

Guiden har tidligere været bragt i Århus Stiftstidende

Spis brød til
La Cabra, Graven 20, 8000 Aarhus C

Vil du drikke din kaffe med internationalt anerkendt bagværk til, så er det La Cabra i Graven, du skal besøge, næste gang kaffetørsten rammer. Kaffebaren og -risteriet er nemlig blevet rost af flere udenlandske medier som Forbes Magazine, Vogue og The Guardian for det brød og de kager, La Cabras egen bager står for. Kaffen kan nu uden problemer følge med: Den bliver brygget med omhu af det altid venlige personale og smager ganske enkelt fortrinligt, hvad enten du er til den stærke espresso eller en mere mild cappuccino. Stedet er altid velbesøgt, så er alle borde optaget, kan du nyde din mokka på bænkene foran kaffebaren – eller tage den to go.

Vær hip i Vestergade
Bill’s Coffee, Vestergade 58, 8000 Aarhus C

Vestergade i midtbyen har en særlig cool aura og er altid fyldt med hippe aarhusianere på jagt efter en god kop kaffe. Den finder de blandt andet hos den lille kaffebar Bill’s Coffee, der byder på kaffe af den rigtig lækre slags og god, smilende betjening. Kaffebaren rummer et mindre antal siddepladser indenfor, men er vejret til det, kan du slå dig ned på de udendørs bænke og nyde en lun solstråle og smagen af mokka – måske med en croissant, kage eller bolle til? Er du på farten, kan du bestille dit koffeinfix direkte fra gaden via kaffebarens åbne vindue. Det er da smart!

Mens du venter på bussen
Kjærs Kaffebar, Sønder Allé 29, kælderen, 8000 Aarhus C

Skal du fange en bus på rutebilstationen eller nå et tog fra banegården – ja, så er det oplagt at svinge forbi Kjærs Kaffebar, der har hjemme på den altid myldrende Sønder Allé. Her kan du få dig en virkelig god kop kaffe to go, og har du ikke noget, du skal nå, så tag plads i den lille, hyggelige kaffebar, og nyd din mokka på stedet. Gå ikke glip af kaffebarens lækre hjemmebag: Er du sulten, så snup for eksempel en rugbrødsmad med røget laks eller avocado, og skal det være sødt, så prøv kræfter med stedets skønne bananbrød, kanelsnurrer eller romkugler. Måske er der endda plads i maven til én af hver?

December 2020

Vinder

Madklubben