3 ting du skal huske, når du køber din e-cigaret

Måske 2019 skal være året, hvor cigaretterne skal droppes? Flere og flere vælger at droppe cigaretterne, og en hjælp hertil kan være e-cigaretten. Der er mange forskellige e-cigaretter ude på markedet, og det kan være svært at vælge, hvilken du skal vælge at købe. Nedenfor får du et par forslag til, hvad du skal huske på, når du skal vælge din første e-cigaret.

Vælg en forhandler, som du ved er godkendt

En af de første ting, som du skal være opmærksom på, når du køber din e-cigaret, er hvem forhandleren er. Der findes mange forhandlere ude på markedet, og når det gælder e-cigaretter, er det vigtigt at den forhandler, som du vælger er godkendt af den danske rygelov. Herved sikrer du dig at de produkter, som du modtager er ordentlige og opfylder disse regler.

Vælg et starterkit, hvis det er din første e-cigaret

Hvis det er din første e-cigaret, kan det være en god ide at vælge et starterkit til at begynde med. Her får du en e-cigaret, som ikke er særlig stor, og dermed også forbrugervenlig og nem at have med, når du er på farten. Når du køber et starterkit, får du mere end en e-cigaret med, så du er sikker på, at du ikke løber tør for strøm uden en ekstra e-cigaret ved hånden.

Prøv nogle forskellige smagsvarianter

En af de sidste ting, som er en rigtig god ide at huske, når du skal i gang med din e-cigaret, er at afprøve en masse forskellige smagsvarianter. Det er den bedste måde til at finde ud af, hvilken der matcher din smagsløg bedst. Smagsvarianterne varierer helt fra stærk lakrids, cola, menthol, jordbær, blåbær eller vanilje. Der er næsten ikke en smagsvariant, som ikke eksisterer. Hvis du blot er til en neutral smag, er den også at finde på markedet.