Foto: Il Locale

3 spisesteder i Aarhus, der gør lidt ekstra under nedlukningen

Det har aldrig været nemmere at få leveret mad fra hele byen direkte til hoveddøren gennem sider som Wolt og JustEat. Men når vi bruger disse sider, er det ikke alle pengene, der går til spisestederne. Vi guider her til tre skønne aarhusianske spisesteder, du kan støtte på en måde, der kommer alle til gode. 

Leveret af egne cykelbud

IL Locale, Guldsmedgade 36, 8000 Aarhus C

Det aarhusianske pizzeria IL Locale kan mærke, at leveringssiderne Wolt og JustEats popularitet trykker på bundlinjen. Derfor starter pizzeriaet nu sin egen leveringsservice. IL Locales egne cykelbud vil fra den 22. marts hoppe på jernhesten, når du trænger til pepperoni og mozzarella. Ja, selv hvis du trænger til en pizza med ananas! Så kan du spise pizza ’Brooklyn style’ og vide, at dine penge udelukkende støtter vinderen af Byens Bedste Take Away 2020. Hos IL Locale laves alle pizzaer på surdej og smager, som var du lige stået af metroen i Brooklyn for at få et slice. Du kan med fordel prøve pizzaen Prozhoot med tomat, mozzarella, lufttørret skinke, rucola og parmesan. Ja tak!

Læs også: 3 steder med lækkert take away til dig på SU

30% på sushi ved afhentning

Tapashi – Tapas & Sushi, Klostergade 52, 8000 Aarhus C

Hvem siger, man skal have take away bragt lige til hoveddøren? Okay, det er der nok mange, der gør… Men hvad hvis vi fortalte en lille hemmelighed? Hos Tapashi kan du få 30% på din levering, hvis du henter den selv! Så er det bare med at komme ud af joggingbukserne og skynde dig ned til Klostergade 52. Tapashi er en japansk tapasrestaurant med et menukort, der spænder bredt inden for både tapas og sushi. Du kan for eksempel bestille Tapashi Maki Mix, hvor du får 34 stykker sushi, som er nok til to personer. Hvis du henter det selv, kan du få det for 237 kroner. Normalpris er 339 kroner. Hvis du alligevel ikke har lyst til at rejse dig fra sofaen, kan Tapashi også levere maden til dig for 30 kroner indenfor fem kilometer. 

Milkshakes og softice til din forårssol

Taiyaki, Ryesgade 35 og Irma Pedersens Gade 27, 8000 Aarhus C

Forårssolen begynder så småt at vise sig, og den minder os om, at vi er på vej mod sommeren. Hvis du gerne vil nå hurtigere frem, kan du fremskynde processen med et besøg hos Taiyaki på Aarhus Ø eller i Ryesgade. Hele marts kan du få milkshakes til 35 kroner og softices til 15 kroner, hvis du selv henter de kolde lækkerier i en af de to butikker. Taiyaki byder også på mange andre lækre, eksotiske dessertspecialiteter. For eksempel indbagt Nutella i en fiskeformet lun vaffel eller en tallerken fyldt med sushi crepes. Du kan få 15 stykker af de sushilignende pandekager fyldt med Nutella og alt godt fra isboden for 69 kroner. Mums!