Foto: Spiselauget

3 retter til kun 210 kroner: Godsbanens restaurant genåbner for take away

Fra den kommende weekend kan du nyde en luksus tre retters menu til ren selvforkælelse, når restauranten genåbner for take away.

Spiselauget, der ligger på Godsbanen, er klar med en god nyhed.

I de to første weekender i marts vil stedet igen prøve take away af fredag og lørdag, så du kan få ren selvforkælelse hjemme.

Den 3 retters menu koster kun 210 kroner, da vi har vel alle brug for noget selvforkælelse i denne tid, som Spiselauget skriver i en mail til Smag Aarhus.

Læs også: 3 steder i Aarhus med take away for gourmetelskere

Menuen består af en forret af koldrøget laksetatar med urter, syltede sennepskorn, sprød salat, citronmayo og croutoner. Hovedretten er 180 gram rib eye, pommes rösti vendt i spinat og timian, saltbagt selleri og portobellosvamp med flødeost og estragon. Hertil Spiselaugets signatur sauce.

Menuen afsluttes med en dessert bestående af bagt og marineret ananas med vanilje, rom, safran, nødder og karamelmousse. Mmmm!

Menuen afhentes kold. Det er kun hovedretten, der skal varmes og tilberedes, men det tager kun 15 minutter. Ellers skal du bare stå for at anrette maden – så har Spiselauget ellers klaret resten.

Du kan også få vin med til en god pris sammen med din menu.

Du bestiller maden dagen før, du skal have menuen, på restaurantens hjemmeside.

Hvis der er interesse for tiltaget, kan du måske fremover få take away fra Spiselauget, indtil vi igen kan nyde maden i restaurantens hyggelige hjørne af Godsbanen.

Velbekomme!