Foto: Madklubben

3 retter for 75 kroner: Børn spiser billigt hos restaurantkæde i Aarhus

Godt nyt til børnefamilier: Mandag til torsdag i uge 42 kan ungerne nemlig få tre retter for 75 kroner hos en restaurantkæde i Aarhus C.

Hvor ofte tager du børnene med ud at spise? En gang om ugen? En gang om måneden? Eller en gang om året?

Nu har du en rigtig god undskyldning for at hive hele familien med på restaurant. Mandag til torsdag fra klokken 17.00 til 19.00 i uge 42 kan ungerne nemlig få tre retter for 75 kroner hos flere af Madklubbens restauranter.

“Og nej. Det betyder ikke, at vi sætter store gryder med røde pølser over at koge og skræller ekstra kartofler til pomfritter. Vi vil gerne vise, at veltilberedt restaurantmad sagtens kan være børnevenligt,” siger Anders Aagaard, ejer og stifter af Madklubben.  

Læs også: 3 børnevenlige spisesteder i Aarhus

Madklubben sørger for helt specielle tre retters-børnemenuer, ligesom ventetiden bliver kogt ned til et minimum. Umiddelbart efter I har fået jeres bord, får børnene forretten – og hovedretten får de samtidig med jeres forret.

Mens I spiser hovedret, kan børnene hygge sig med papir og farveblyanter, så de kan være med i Madklubbens Store Tegnekonkurrence, hvor man kan vinde en tur i Tivoli for hele familien med efterfølgende middag på en Madklubben-restaurant.

I Aarhus gælder tilbuddet på følgende Madklubben-restauranter: Madklubben på Hack Kampmanns Plads, Madklubben Grill på Åboulevarden, Food Club på Klosterport og Mamma’s på Frue Kirkeplads.