3 restauranter i København med fokus på sundhed

Det kan være irriterende at skulle på restaurant med sine bedste venner eller familie i mens man prøver at leve sundt, da de fleste restauranter serverer kalorierigt mad. Derfor vil vi i denne artikel præsentere de bedste restauranter i København, der lægger vægt på sunde alternativer.

Det Sunde Køkken

En restaurant som af navnet også antyder, fokuserer på et sundt menukort er ”Det Sunde Køkken”. Denne restaurant fokuserer på salat- og sandwichbranchen, og er derfor mere beregnet som en frokostrestaurant.
Det Sunde Køkken lægger stor vægt på en god madoplevelse med fokus på næringsrig, sund mad og fremfor alt høj kvalitet.

Kylling er et af de mest dominerende ting må menukortet, og det er der gode sundhedsmæssige grunde til. Kylling er magert kød, hvilket vil sige fedtindholdet er meget begrænset og samtidig fyldt med gode næringsstoffer. Desuden indeholder kylling masser af proteiner, som er en vigtig del af vores kost.

Vi har taget udpluk af deres lækre sammensatte menukort nedenfor, for at give jer et billede af, hvor mange kyllingevarianter de tilbyder.

SimpleRAW

SimpleRAW er en restaurant som både er vegansk og vegetarisk med rawfood. Det er derfor et af de sundeste alternativer, du kan finde i København. Den henvender sig måske primært til en pigemiddag.
I og med at denne restaurant ikke serverer kød eller animalske produkter, gør at maden er meget kaloriefattig, men til gengæld indeholder meget råmad som fx grøntsager, fisk og frugt. Og det er præcist det din krop vil elske at arbejde med.

At bestille mad hos SimpleRAW er en oplevelse i sig selv, og ville derfor være en god ide at tage hen hvis du ønsker at prøve en lidt mere alternativ restaurant, hvor du virkelig får testet dine smagsløg.
SimpleRAW serverer både morgenmad, middag og aftensmad, og er derfor et godt valg lige meget hvad klokken er.

Billedet nedenfor viser de populære ”Bowls” som helt sikkert også er et instagram billede værd.

Hvis du vil have flere tips til sundhed og den alternative levestil, kan du med fordel tjekke Quinde ud.

 

Souls

Souls er en restaurant der også lægger vægt på et sundt køkken, dog med en lille twist. Souls har en kæmpestor menu med alt muligt forskelligt, og hver ret er der blevet lagt et kæmpe arbejde i. Ingen retter hos Souls er kedelige, da de alle sammen er krydret og fyldt med en masse smagsfyldt tilbehør.

Souls tilbyder både morgenmad, brunch, frokost, forretter, hovedretter og desserter. Det er derfor en restaurant, du kan vælge at besøge ved enhver lejlighed.
Nedenfor er vist et udpluk af aftensmaden for at give jer et indblik i hvor alsidig og varierende deres menukort er.

Hos Soul finder du også et fantastisk hyggeligt udeareal, hvor du også har mulighed for at ryge en cigaret eller en e-cigaret fra din ecigaret.dk. Især om sommeren kan du forvente fuldt hus på restauranten, så du må hellere huske at bestille bord lidt i forvejen, så du er sikret en god plads.

Hvis du føler, at det er svært at få inkorporeret den sunde livsstil i den daglige madlavning, kan du med fordel tjekke op på muligheden for at få leveret mad.
Hvis du ønsker at få leveret en sund og varieret kost, kan du med fordel tjekke Danske Måltidskasser ud. De sørger for at sammensætte den perfekte måltidskasse til hele din familie. Find dem på danskemaaaltidskasser.dk.

Forhåbentlig gav denne artikel dig nogle ideer til, hvor du i fremtiden skal bestille bord til, hvis du vil spise sund mad på nogle af Københavns mest smagfulde og næringsrige restauranter.