Foto: Pixabay.

3 ølbarer til øl-entusiasten

Denne artikel blev i første omgang bragt i Mærk Aarhus i uge 39

Aarhus har de seneste år fået mange flere specialølsbarer. Vi har lavet en guide til, hvilke du skal besøge næste gang, du skal ud at have en øl.

Erlings Jazz- og Ølbar

Nørreport 8, 8000 Aarhus

På hjørnet af Mejlgade og Nørreport ligger en lille hyggelig ølbar. Erlings Jazz- og Ølbar har fokus på specialøl og har altid 9 øl på hanerne. Øllene varier meget i stil og kommer fra en lang række forskellige bryggerier. Stemningen er uformel – der er lidt mørkt, og der er fundet gamle møbler, så tankerne bliver sendt hen mod et brunt værtshus, der møder en gammeldags salon. Der er jazz i højtalerne, og engang i mellem er der også livemusik.

Læs også: Aarhus Street Food lancerer frokosttilbud

ÅBEN Aarhus

Rosensgade 28, 8000 Aarhus

ÅBEN startede faktisk som et bryggeri i Kolding men er nu blevet til en række af ølbarer. Én af dem finder du på Rosensgade centralt i Aarhus. De åbnede i september 2020 og blev derefter lukket ned pga. Corona. Efter genåbningen i år er det gået som smurt, og en masse ølglade århusianere har slået vejen forbi. Her finder du ÅBENs lækre øl på både fad og på dåse. Du kan både nyde øllen i baren, men du kan også tage dem med dig hjem. 

Mig og Ølsnedkeren

Mejlgade 12, 8000 Aarhus

Mig og Ølsnedkeren har efterhånden været i Aarhus i en del år. Ølbaren er i to etager og lokalerne er lyse og åbne Her har man også en del øl, som er af egen produktion fra bryggeriet i København. Man serverer også andre bryggeriers øl, og der er altid 20 på hanerne. Hvis du har lyst til at prøve andre øl end dem, der er på hanen, så har de også en række øl på flaske. Et supergodt og hyggeligt sted for alle ølentusiaster.

Stegt flæsk

Se alle