3 madoplevelser du ikke må gå glip af i 2018

2018 er skudt i gang og det betyder tid til en masse nye madoplevelser. Hvad der kommer af nye trends inden for mad i 2018 vides ikke endnu. Men vi kan stadig gisne om, hvor du kan få et par fantastiske madoplevelser i 2018. Vi har samlet et par madoplevelser her, som du ikke må gå glip af i 2018.

Bæredygtig mad på spændende restauranter

Bæredygtighed er på skemaet hos mange og det er uden tvivl noget, som der stadig vil være i fokus i 2018. Hvis du gerne vil tage på bæredygtige madoplevelser gælder det om at gå efter restauranter der bruger gode råvarer og kød fra frilandsdyr.

Et eksempel på en restaurant i Kødbyen, som går meget op i at servere bæredygtig mad er Nose2tail, der har i højsædet at ”gå tilbage til rødderne”. På denne restaurant kan du smage lækker mad, der er fremstillet på en bæredygtig måde. Bæredygtighed inden for mad er en trend, som helt sikkert vil fortsætte i 2018 og forhåbentlig mange år frem.

 

Bliv overrasket med vegansk mad

Vegansk mad vinder frem i Danmark lige nu, og der vil derfor komme flere og flere fantastiske muligheder for at smage lækker vegansk mad på forskellige restauranter. En veganer, er en person der ikke spiser kød, eller produkter der kommer fra dyr. En veganer spiser derfor ikke: kød, fisk, fjerkræ, mælk, æg eller honning.

For mange, der ikke kender vegansk mad lyder det umiddelbart lidt kedeligt, men du kan nemt lave lækkert og velsmagende mad. I Århus kan du fx besøge restauranten Mikuna, der er en helt vegansk restaurant, og blive overrasket over hvor godt vegansk mad faktisk kan smage.

Der sker også en kæmpe udvikling af veganske produkter lige nu. Naturlig Foods kom ud med deres produkt Naturlig Hakket i starten af 2018. Naturlig Hakket er et produkt der ligner og efter sigende smager som hakket oksekød. På samme måde kan du finde mange produkter, der fx ligner og minder om pølser, så du kan lave veganske pølsehorn, eller andre gode veganske retter.

 

Lækker gourmet

Ud over vegansk og bæredygtig mad skal 2018 selvfølgelig også byde på lækker gourmet. En god gourmet oplevelse er noget som alle skal prøve mindst en gang om året. Når du tager på en restaurant, der serverer lækkert gourmet, vil du altid få en unik madoplevelse, og det er derfor noget, som du ikke må gå glip af i 2018.

I 2018 vil der sikkert også være noget nyt, som begynder at røre sig inden for gourmet, og du vil derfor få nogle fantastiske muligheder, for at smage mad med nye råvarer eller anderledes krydderier.

Når du skal du på din næste madoplevelse er det vigtigt, at du har sat god tid af til det. En madoplevelse skal nemlig ikke være stresset men en afslappende aften, hvor du har god tid til at nyde den mad, som du får serveret.

I nogle tilfælde vil der derfor være et par praktiske foranstaltninger inden I tager på madoplevelse. Det er fx en fordel at sørge for at rengøringen er ordnet, så du ikke skal tænke for meget over rengøring der venter, når du kommer hjem.

Hvis du har svært ved at nå det hele, men gerne vil have tid til en madoplevelse, kan du få hjælp til noget af det der tager lang tid som fx vinduespudsning. Så kan du alliere dig med en vinduespudser der fx kan pudse vinduer i Lyngby, og få styr på det på den måde.

Hvis du sørger fort at have styr på dine hængepartier inden madoplevelsen, er du sikret at få en lidt bedre madoplevelse.