3 gode steder i Aarhus til at afholde jobsamtalen

Der er vækst i Danmark. Vækster din virksomhed også med raketfart, og er derfor også i gang med at finde nye ildsjæle? Så er det vigtigt når det kommer til jobsamtalerne, at I finder de helt rigtige personer til de stillinger som i mangler. Men hvor skal I så holde disse samtaler? – Læs her om 3 gode steder i Aarhus, hvor du kan holde dine samtaler.

God kaffe på La Cabra Coffee

Få en lækker kop hjemmebrygget kaffe fra La Cabra Coffee, når I skal tage den første samtale. Den første jobsamtale runde er typisk den vigtigste, da det er her både virksomhed og ansøger virkelig får et indtryk af hvem hinanden er.

Det er derfor godt at ”nøjes” med en kop kaffe til det første møde, da det godt kan blive en lang frokost eller brunch, hvis der allerede er dårlig kemi fra starten. Hos La Cabra Coffee i Aarhus, brygger de deres egen kaffe og den smager fantastisk.

Find La Cabra Coffee på denne adresse: Graven 20, 8000 Aarhus.

En sikker klassiker – Fransk mad hos Juliette Cafe & Brasserie

Kender du og ansøgeren allerede hinanden i forvejen, så er der ingen grund til at ikke kan tage en frokost sammen. Over en god frokost kan I grave meget dybere ned i, hvem hinanden er, samt hvad I hver især forventer af denne samtale.

Denne frokostaftale kan eventuelt nydes på den franske cafe – Juliette Cafe & Brasserie. Her kan I bestille klassisk fransk mad i verdensklasse. Brasseriet ligger i hjertet af Frederiksberg i Aarhus på den charmerende gade; Jægergårdsgade.

Find Juliette Cafe & Brasserie på denne adresse: Jægergårdsgade 54, 8000 Aarhus C

Australsk brunch på The Lazy Wombat

Passer det bedre ind i jeres program at afholde samtalen om formiddagen, så kan I i stedet for at spise frokost, også tage ud og nyde en god brunch. Hvis det er brunch I skal have, så er det helt sikkert The Lazy Wombat, som I skal besøge.

På The Lazy Wombat kan I nyde en ægte australsk brunch oplevelse i hyggelige rammer, mens I bliver enige om vilkår og betingelser for jeres forhåbentlige fremtidige samarbejde. Udover lækker brunch, så er I også garanteret en venlig-, professionel- og måske vigtigst af alt en ekstrem hurtig service.

Find The Lazy Wombat på denne adresse: Ceresbyen 20, 8000 Aarhus

Har du ikke tid til at stå for rekruttering selv?

Det er svært som virksomhed at finde de helt rigtige personer, når det kommer til nye ansættelser. Har du i din virksomhed så travlt, at du ikke rigtig har tid til at stå for rekrutteringen selv. Så kunne det også være en ide at få hjælp fra et professionelt rekrutteringsfirma. Et rekrutteringsfirma kan hjælpe dig og din virksomhed, med at finde de dygtigste og mest kvalificerede kandidater, til de stillinger som du har behov for.

Hos Ballisager har de i mange år hjulpet danske virksomheder, med at finde og rekruttere medarbejdere til vigtige poster. Klik her, hvis du vil have hjælp fra et rekrutteringsfirma i Aarhus.

Læser du dette som jobsøger?

Sidder du på den anden side af bordet og skal i stedet til at finde et nyt arbejde. Så er der selvfølgelig også hjælp at hente for dig. Den danske befolkning bliver hvert år mere og mere begavede, hvilket også betyder at konkurrencen om de gode jobstillinger også er stigende.

Du er derfor nødt til helt fra CV og ansøgningsniveau at skille dig ud. Her er det f.eks. ekstremt vigtigt at du ikke har nogle slå og/eller stavefejl i. Hvis du vil have hjælp til at få korrekturlæst dit CV og dine ansøgninger, så kan du få hjælp til dette hos Studiekorrektur.dk.

Efter du har læst ovenstående, er du, både som jobmodtager og jobgiver, forhåbentlig blevet meget klogere på, hvor din næste jobsamtale skal foregå.