3 anledninger, hvor catering er svaret

Sponsoreret indhold

Køkkenet er for mange et velbenyttet samlingspunkt, hvor mad og samvær bliver kombineret. Men det er ikke alle, der nyder at tilbringe tiden der, hvis de får gæster på besøg. Er du glad for at stå timevis i køkkenet og udvikle din madkunst, kan der også alligevel være begivenheder, hvor det giver god mening at få catering. Her kan du læse om 3 anledninger, hvor mad udefra kan være en god løsning.

Til julefrokosten

Uanset om det er en stor firmajulefrokost eller den lidt mindre private julefrokost, kan det være smart at slippe for at skulle forberede og servere mad til sin egen fest. En julemenu i klassisk forstand indebærer typisk mange forskellige retter lige fra fiskefilet og sild til flæskesteg, kartofler og sovs. Det tager tid, også selvom ens gæster måske gerne giver en hånd med og hygge sig undervejs. Man kan også hurtigt komme til at dække køkkenet i pander, fade, skåle og tallerkener, som også efterfølgende skal vaskes op.

Et cateringfirma kan levere julemenuen til din julefrokost, så du får mere tid til at slappe af i samværet med dine gæster.

Til bryllupsfesten

Et bryllup er en stor milepæl, og bryllupsfesten kan for nogle rumme mange mennesker, som er med til at fejre ens særlige dag. Her kan det også give god mening at bestille mad udefra, så I ikke selv, som dagens hovedpersoner, skal stå for at kokkerere til de mange inviterede.

Der er mange forskellige menuer at vælge imellem, og nogle cateringfirmaer gør det muligt for jer at skræddersy jeres menu ved at sammensætte de retter, som I gerne vil have serveret. Det kan f.eks. være treretters menu eller buffet og skrub-af-mad samt en snack til receptionen, mens I er ude at få taget billeder fra jeres begivenhedsrige dag.

Til svendegildet

Et svendegilde markerer det sidste punktum på en uddannelse. Holder man gilde, skal der naturligvis være mad og drikke til gæsterne. Her kan antallet af gæster og den ønskede menu spille ind på, om man vælger at lave maden selv eller bestille catering. Fordelen ved mad ud af huset er, at man kan få mere tid til at bruge tid sammen med sine gæster og være i nuet i stedet for at stå i køkkenet.

Det er selvfølgelig helt op til dig, om du elsker at servere hjemmelavet mad for dine gæster, eller om du vil gøre det nemmere for dig selv. God fest.