Foto: Frisko

10.000 gratis is uddeles i Aarhus

MUMS Frisko uddeler 10.000 gratis is i Aarhus den 27. marts.

Der er naturligvis tale om et reklamestunt. Men ikke desto mindre er det guf for iselskere, når isproducenten Frisko søndag den 27. marts uddeler 10.000 gratis is i de aarhusianske 7-Eleven-butikker. Anledningen til isuddelingen er, at danskerne denne dag skal stille uret om til sommertid.

“Is er noget, man nyder sammen, og som spreder smil og glæde. Vi vil derfor gerne være med til at sprede ekstra mange smil i år og samtidig fejre, at det endelig er sommertid,” siger brand manager fra Frisko Signe Skovgaard i en pressemeddelelse.

Læs også: 5 awesome iscaféer i Aarhus

Tophat og filur
Aarhusianerne kan på dagen sætte tænderne i populære klassikere som Tophat og Magnum Double Caramel, ligesom den folkekære sommeris Filur ligger klar i fryseren, når Frisko og 7-Eleven skyder sommertiden i gang.

Frisko Sommertid finder sted søndag den 27. marts kl. 12 og et par timer frem, eller så længe lager haves, i alle byens 7‐Eleven butikker. Når lageret af gratis is er tømt, vil der være halv pris på Friskos ispinde og vafler i butikkerne resten af dagen. Læs mere om eventen her.

Læs også: 5 læskende juicebarer i Aarhus
Læs også: 5 sandwichbarer i særklasse