Foto: Aarhus Central Food Market.

Så’ der tapas: Fejr World Tapas Day på Aarhus Central Food Market

Lørdag den 15. juni er det officielt World Tapas Day, og på Aarhus Central Food Market fejres det med lækkerier fra hele verden.

Tapas er traditionelt set en spansk ting, men på Aarhus Central Food Market fejrer de den årlige World Tapas Day med delikate småretter fra hele verden.

Lørdag den 15. juni fra klokken 11.30 til 21 kan du nemlig smage løs på alverdens tapas-lækkerier til tonerne af livemusik på Skt. Knuds Torv.

Sæt for eksempel tænderne i græsk tapas fra Yamas med de græske frikadeller keftedes, dolmades, tomatsalat, tzatziki, græske kartofler og appelsinkage til dessert. Eller hvad med japansk tapas med en bento box fra Bobo med alt det bedste fra Japan?

Du kan også prøve den vietnamesiske variant med vietnamesisk salat, crispy rolls, sprøde rejechips og smagfulde tempurarejer fra Cháo. Uanset, hvilken tapasret du vælger, koster maden 125 kroner.

Ingen tapas uden sangria, og den læskende spanske sommerdrink får du for 65 kroner pr. glas eller 198 kroner for en kande til bordet. Læs mere om arrangementet her.