St. Pauls Apothek

Cocktails, muslinger og creme brulé: Kom til World Class Dinner på kendt bar i Jægergårdsgade

St. Pauls Apothek på Jægergårdsgade 76 holder World Class Dinner den 11. og 12. september klokken 18.30, hvor du får 5 cocktails med serveringer, der passer til maden.

Er du både vild med mad af de bedste råvarer og eksklusive cocktails, hvor kun det bedste er godt nok? Så er det her lige en aften for dig! St. Pauls Apothek på Jægergårdsgade 76 afholder World Class Dinner den 11. og 12. september klokken 18.30, hvor du får 5 eksklusive cocktails med retter, der passer til.

World Class er verdens største bartender-konkurrence, og St. Pauls Apothek har inviteret den danske vinder, Michael Hajiyiannis fra Ruby, til at lave spændende cocktails på aftenen. Michael Hajiyiannis vil fortælle historier til alle serveringerne, og du bliver klogere på de forskellige cocktails.

Oksemørbrad og trøffelsauce
Hos St. Pauls Apothek kan du smage både kammuslinger, marineret rødbede, parmesan chips og hummerdip, oksemørbrad i trøffelsauce og en chokolade creme brulé. Du kommer også hele vejen omkring i spiritus-verdenen. Gin, rom, sherry, rødvin og Fernet Branca er bare nogle af de ingredienser, som du kan smage i de mange spændende cocktails.

St. Pauls Apothek lover en god aften med verdensklasse cocktails, premium spiritus og de bedste råvarer. Du kan læse den fulde menu og mere om de lækre cocktails her.

Prisen er 695 kroner per person. St. Pauls Apothek anbefaler, at du bestiller bord i forvejen, da der er begrænset antal pladser. Du kan læse mere og booke bord her.