Lørdag den 25. januar kan du lære metoder og tricks til at lave mad med blæksprutte. 

Vil du gerne blive mere fortrolig med det mangearmede bløddyr – blæksprutten? Så sæt kryds i kalenderen lørdag den 25. januar fra klokken 10.00 til 12.00.

Her inviterer Aarhus Central Food Market på Skt. Knuds Torv nemlig til blæksprutteworkshop i samarbejde med kogebogsforfatter Mikkel Wejdemann.

Læs også: Over 200 forskellige vine: Kom til vinfestival i Aarhus

“Du skal tage med til workshoppen, hvis du er nysgerrig på madlavning og godt kunne tænke dig at udvide din madhorisont. På workshoppen lærer du forskellige metoder og kokketricks, så du kommer til at tage kegler, når du skal servere anderledes og toplækker seafood derhjemme. Blæksprutte er en helt overset gastronomisk perle – det er både sundt, det smager fantastisk, og så er det sjovt og nemt at arbejde med blæksprutte i køkkenet,” fortæller Mikkel Wejdemann i en pressemeddelelse.

Workshoppen koster 199 kroner per person, og ifølge Mikkel Wejdemann kan alle deltage uanset evner og tidligere køkkenerfaring. Du køber billet til workshoppen på Aarhus Central Food Markets hjemmeside.