Foto: Shutterstock.

Sammensæt din egen wokboks på ny restaurant i Nørregade

En ny asiatisk restaurant åbner i Nørregade i starten af april. 

Er du fan af det asiatiske køkken og wokmad, så skal du læse med her: Restauranten Wok This Way åbner nemlig den 10. april i Nørregade 36 st. th. Her kan du selv være med til at sammensætte din ’wokbox’ og se den blive tilberedt på en wok midt i restauranten.

”Vi fokuserer meget på, at gæsten får det lige præcis, som de gerne vil have det, og at det skal smage godt. Det kommer også til at se flot ud, og vi står ikke bare i et baglokale og laver maden, men du kan følge med i hele processen,” siger medejer, Xuan Hoang Pham.

Processen er inddelt i tre trin: Først vælger du mellem ris eller nudler, herefter skal du tilsætte grøntsager og kød efter eget valg, og til sidst skal du udpege en sauce. Din wokblanding kommer så på stegepanden, som er placeret midt i restauranten bag et glasbur.

Åbningstilbud
”Fra den 10. april og til og med den 15. april har vi et åbningstilbud på 50 procents rabat på grundpakken,” siger Xuan Hoang Pham og uddyber:

”Grundpakken er med ris og nudler og koster 45 kroner. Kød og grøntsager koster mellem 5 og 20 kroner, så du kan selv skrue sammen, hvordan indholdet og prisen skal være,” siger han.

Wok This Way får omkring 20 til 30 siddepladser, og åbningstiderne er alle dage fra klokken 11.30 til 22.00 Du kan også følge med på Wok This Ways Facebook-side, hvor de løbende vil opdatere med menukort og den præcise åbningsdato.

November 2020

Optællingen er i gang

Tilmed vores nyhedsbrev