Foto: Jesper Rais.

Skål: Italiensk vinfestival rammer Ridehuset

Lørdag den 2. november kan du komme til vinfestivalen Winemarket Goes Italian i Ridehuset og smage over 250 italienske vine.

Italien er danskernes fortrukne vinland, og i november hyldes de gode vine fra Støvlelandet, når vinfestivalen Winemarket Goes Italian rammer Ridehuset på Vester Allé 1 den 2. november.

Til den éndags vinfestival kan du smage alt fra sprøde, italienske bobler til elegante hvide og røde vine i alle afskygninger. Der vil være mulighed for at smage italienske vine fra klassiske vinområder som Toscana og Piemonte, mens der også vil være vine fra upcoming vinområder som Umbrien og Friuli.

Over 20 vinhandlere og vinbønder fra Italien
På festivalen deltager over 20 vinhandlere fra hele landet, og flere af dem har inviteret italienske vinbønder med til Aarhus.

Winemarket Goes Italian er opdelt i to sessioner. Den første er fra klokken 12.30-15, mens den anden er fra klokken 15.30 til 18. Du kan allerede nu købe early-bird-billetter til lavere priser, og her koster den tidlige session 195 kroner, mens den sene session koster 225 kroner.

Billetten giver dig adgang til vinfestivalen i din valgte session, et elegant vinglas fra Riedel, et smagehæfte med overblik over alle vinhandlerne og deres medbragte vine og naturligvis muligheden for at smage på over 250 forskellige italienske vine.

Lyder arrangementet som noget for dig? Så kan du læse mere om Winemarket Goes Italian her.