Foto: WeDoBurgers

Øv: Populær burgerjoint lukker i Østergade

Populær burgerjoint i Østergade lukker og slukker.

Den lille WeDoBurgers i Østergade var en af de første burgerjoints i Aarhus, der revitaliserede den klassiske, håndholdte burger med gode ingredienser af høj kvalitet. Men nu slutter festen, og burgerjointen lukker i Østergade den 28. februar.

“Vi lukker vores lille butik i Østergade, da vi relancerer konceptet inden længe. I den ombæring passer butikken desværre ikke ind i konceptet mere,” lyder meldingen fra medejer Christoffer No.

Åbner fem nye butikker
Burgerjointen slog dørene op i april 2015 med en erklæret mission om at gå imod de store kæder, og den mission fortsætter efter relanceringen. Medejeren, der åbnede burgerjointen sammen med den tidligere MGP-stjerne Danny Kool, vil i stedet åbne fem nye burgerbarer.

“Jeg kan løfte sløret for, at det bliver mere tilgængeligt for en større målgruppe. Vi glæder os enormt meget til at komme i gang, og som det ser ud lige nu, har vi allerede planlagt de første fem nye butikker, som vil blive lanceret i 2017,” siger Christoffer No.

Fokus på kvaliteten
Burgerjointen får stadig fokus på kvaliteten af produktet, og stifteren betoner, at de gode råvarer fortsat får en hovedrolle.

“Når vi siger der er oksekød i vores burgere, er det 100 procents oksekød og ikke kartoffelmel og andre krydderier tilsat end salt og peber. Måske du også vil kunne finde et par nye valgmuligheder på menukortet inden længe,” siger Christoffer No.