Foto: Frederikshøj

Wassim Hallal går ind i iskrigen

IS Den aarhusianske Michelin-kok Wassim Hallal går nu ind i den københavnske iskrig.

Kokkeikonet Wassim Hallal fra Michelinrestauranten Frederikshøj på Oddervej rykker nu ind i den københavnske iskrig, der ikke er mindre konkurrencepræget end den aarhusianske. Den dansk-libanesiske Michelinkok har leveret samtlige opskrifter til den nye, økologiske isbar Isfryd, der åbner i Zoologisk Have på Frederiksberg.

”Vi laver ganske enkelt is, der smager godt. En god is for mig er en is, der smager naturligt. Væk med de syntetiske smage og ind med den rene smag,” siger Wassim Hallal til MetroXpress.

Øko-isbaren slår dørene op for første gang fredag i denne uge, hvor der bydes på gratis is til alle besøgende hele dagen. Helt i tidens ånd er alt is i den nye isbar uden tilsætningsstoffer og e-numre.