Fra den 14. juni til den 15. juli kan du komme til VM-hygge på Havnepladsen i Aarhus. 

Verdensmesterskabet i fodbold starter torsdag den 14. juni, og selvom du ikke er den store fan af spillet, er der alligevel lidt at se frem til: DR og HappyEvent holder nemlig VM-hygge på Havnepladsen i Aarhus til og med den 15. juli.

Det er helt gratis at deltage, og du kan for eksempel se frem til at pynte VM-kager med deltagerne fra DR’s Den Store Bagedyst den 23. juni fra 16 til 17 og den 1. juli fra 15 til 16.

Deres kage-udfordring er at give det bedste bud på en ægte VM-kage. Hver deltager får et lille hold af bagerlærlinge, som skal hjælpe dem. Deltagerne tæller blandt andet Rosa, Nip, Jesper og Jacob.

Den 15. juli fra klokken 15 til 16 kan du være med til at pynte VM-finalekagen med vinderen af Den Store Bagedyst, Andrea som optakt til VM-finalen.

Den Ultimative Stadionret
Udover kagekonkurrencen kan du også glæde dig til kåringen af Den Ultimative Stadionret med Pølseligaen den 24. juni fra klokken 16 til 17. Gæsterne på pladsen skal smage pølsebidder med forskelligt tilbehør og være med til at kåre ”Den Ultimative Stadionplatte”.

Hver dag under hele VM kan du også komme til Urban Picnic på Havnepladsen med NO16 og Happy Event, der kommer med en række madboder. De byder på et væld af forskellige retter, herunder kød fra grillen med sides af forskellige salater samt retter såsom Taco Beef og Salmon Surpreme til de voksne og Pasta Meatball til børnene.

Derudover bliver det også muligt selv at medbringe mad og drikke eller at købe mad til grillen hos Happy Event. Du finder hele aktivitetsprogrammet her.

Du kan læse mere om begivenheden lige her.