Foto: Mads Eg

Vinder af ’Den store bagedyst’ laver pop-up

Nu har du muligheden for at smage en citrontærte skabt af en vinder af ’Den store bagedyst’. Det sker, når han laver en pop-up kagebutik hos den populære kaffebar i Klostergade.

’Den store bagedyst’ ruller snart over skærmen igen, og det giver de fleste en stor lyst til kage. Nu får du en unik mulighed for at smage en kage skabt af en tidligere vinder af ’Den store bagedyst’.

Det sker, når Mads Eg laver en pop-up hos Stiller’s Coffee i Klostergade.

Her får du mulighed for at købe fransk citrontærte, der er skabt af Mads Eg, samtidig med du får noget af den lækreste kaffe, man kan få i byen. Citrontærten indeholder luftig og brændt marengs, syrlig citroncreme og sprød pâte sucrée.

Læs også: Gourmetrestaurant på Aarhus Ø rykker i nye lokaler

Citrontærten kan købes på flere forskellige måder. Den 23. oktober kan du nyde et stykke med en god kop kaffe til hos Stiller’s Coffee for 75 kroner. Hvis du godt kunne tænke dig en hel tærte, så kan du forudbestille den.

I en tærte er der til 8-10 personer, og den koster 160 kroner. Hvis du kunne tænke dig muligheden for også at kunne brygge den lækreste kaffe til tærten, så kan du købe kaffebønner med hjem fra Stiller’s Coffee. Her er et tilbud på en citrontærte og 250 gram kaffe for 230 kroner. De forudbestilte tærter kan hentes den 21.-23. oktober hos Stiller’s Coffee. Den perfekte kage, til når man skal se ’Den store bagedyst’.

Der er et begrænset antal citrontærter, så det er med at være hurtig!