Foto: Frederiksgade 42

Vind lækre præmier i december

På Smag Aarhus elsker vi julen! Derfor kører vi i samarbejde med tre aarhusianske spisesteder og en ølbar fire adventskonkurrencer på vores Instagram-side i løbet af december, hvor du kan vinde en mexicansk tacofest, en drønhyggelig middag for to personer, en überlækker gavekurv og en funky ølsmagning. Bedre bliver det ikke, vel?

Programmet ser således ud:

Vind en tacofest
Søndag den 29/11 til lørdag den 05/12 kører vi en konkurrence sammen med Chido Mexican Grill, hvor du kan vinde en mexicansk tacofest. Vinderen trækkes lørdag den 5/12.

Vind en middag for to
Søndag den 06/12 til lørdag den 12/12 kører vi en konkurrence sammen med Spisestedet Frederiksgade 42, hvor du kan finde en middag for to personer inklusiv vinmenu. Vinderen trækkes lørdag den 12/12.

Vind en juleølsmagning
Søndag den 13/12 til lørdag den 19/12 kører vi en konkurrence sammen med Mikkeller Bar i Jægergårdsgade, hvor du kan vinde en ølsmagning for fire personer med fuldkommen udsolgte juleøl. Vinderen trækkes lørdag den 19/12.

Vind en gavekurv
Søndag den 20/12 til lørdag den 26/12 kører vi en konkurrence sammen med Arla Unika i Klostergade, hvor du kan vinde en gavekurv. Vinderen trækkes lørdag den 26/12.

Du deltager i alle konkurrencerne på vores Instagram-side. Held og lykke 🙂