Billede: Smag Først

Vind lækre præmier i december

På Smag Aarhus byder vi julen velkommen og fejrer december måned med fire forskellige konkurrencer. I samarbejde med en vinhandel, en restaurant, en bager og en kogebogsforfatter kan du i hver uge deltage i en ny konkurrence med mulighed for at forsøde julen lidt ekstra.

Programmet ser således ud:

1. søndag i advent: Vind kogebog fra Food Fanatic
“Kødfri Mandag” er skrevet af foodbloggeren Nadia Mathiasen også kendt under aliaset Food Fanatic. Kogebogen er lanceret for nylig, og alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev inden søndag den 04/12 er med i konkurrencen. Hvis du allerede er tilmeldt, er du automatisk med i lodtrækningen. Deltag her.

2. søndag i advent: Vind morgenmad fra Briancon
Fra søndag den 04/12 til søndag den 11/12 kan du og tre venner vinde en luksus morgenpakke fra den populære bager Briancon på Åboulevarden. Morgenmadspakken består af 8 rundstykker, 1 rugbrød, 4 morgenkager, 1 æblemost fra Gårdmosteriet, 1 valgfri hjemmelavet marmelade og 1 Skaubo skiveost fra Grand Fromage. Hold øje med Instagram, hvor vi sætter konkurrencen i gang.

3. søndag i advent: Vind middag på Frederiksgade 42
Fra søndag den 11/12 til søndag den 18/12 kan du vinde en middag for to bestående af 7 serveringer på Restaurant Frederiksgade 42, der er kendt for lækker delemad og et grønsagspræget køkken. Konkurrencen kommer til at køre på Instagram, hvor du kan invitere en person med, som du har kær.

4. søndag i advent: Vind gavekurv fra Smag Først
Fra den 18/12 til den 25/12 har du mulighed for at vinde en überlækker gavekurv fra vinhandlen Smag Først. Kurven består af to bløde og fyldige italienske rødvine, en frisk og tør portugisisk hvidvin, gourmetkaffe, konfekture, en flaske cava, italienske cantuccini-kager, håndlavede chips og fyldte chokolader. Hold øje med Instagram, når vi nærmer os den 18. december.

Glædelig jul til alle og held og lykke i konkurrencerne!