Foto: BARe VIN

Vinbutikken BARe VIN siger farvel til City Vest

Selvom BARe VIN lukker deres butik i City Vest, så fortsætter eventyret stadig i Aarhus C.

Det var med en klump i halsen, at indehaverne bag BARe VIN måtte meddele, at de lukker deres vinbutik i City Vest den 14. januar 2023. Efter at omsætningen i centret er faldet støt gennem det seneste år, har de valgt at koncentrere sig om deres butik og vinbar i Aarhus C.

“Mængden af lukkede butikker kan mærkes, da omsætningen i centret er faldet med 40% siden sidste år. Samtidig har usikkerheden omkring centrets fremtid bidraget til beslutningen om, at vi har valgt at sige tak for denne gang til City Vest,” lyder det i en pressemeddelelse.

Det er dog ikke et farvel fra BARe VIN. Vinbaren og butikken i Værkmestergade i Aarhus C forbliver nemlig stadig åben – og de vil fortsat holde arrangementer som Strik & Drik og VinBanko.

Læs også: Morgenmad for en 20’er på Café Sidewalk

Flyttesalg med store besparelser

Indtil den 14. januar vil BARe VIN holde åbent for flyttesalg i City Vest, hvor priserne på vin, øl og spiritus bliver skruet helt ned, og du kan spare helt op til 60%.

Udvalget byder blandt andet på en skøn hverdags tempranillo, der er sat ned fra 99 kroner til 40 kroner eller Resso Blanc, en spansk hvidvin, som du kan købe for kun 45 kroner.

Derudover er der 30% rabat på alt portvin og moselvin, 25% på alt champagne samt 20% på whisky – og så kan du blande tre specialøl fra Humleland for 100 kroner.

Go'e gamle Aarhus

Se alle