Foto: Stechers

Vinbaren Stechers åbner ved åen

VINBAR Endnu en aarhusiansk vinbar er på vej i form af Stechers, der åbner den 3. juni ved åen.

De senere år har budt på åbning af en række vinbarer i Aarhus i form af blandt andet Svinbar, Plan B og Pica Pica. Nu følger endnu en vinbar trop i form af den kombinerede vin- og tapasbar Stechers, der åbner på Åboulevarden 39 over for Magasin den 3. juni.

Lokalerne rummede tidligere et antikvariat, og vinbaren ligger i kælderen. Den er opkaldt efter den tidligere Aarhus-borgmester Einar Stecher Christensen, og på menuen står blandt andet vin, bobler, cocktails og tapas. Konceptet bliver en fast pris på 245 kroner for 1,5 time på vinbaren.

Vin ad libitum
”Konceptet er kort og godt tapas, vin og bobler ad libitum i halvanden time serveret i rustikke omgivelser ud fra præmissen om at være simpel, rustik, og atmosfærefyldt. I kælderen handler det for os om at skabe et miljø, hvor dialogen og samværet mellem mennesker er i fokus frem for tjeneren eller madens oprindelse og tillavning,” siger medejer Kasper Vejvad Jørgensen til Aarhus Stiftstidende.

Ejerkredsen står også bag barerne Kuhstall, Bernhardts og Bodegaen. Baren åbner den 3. juni kl. 14, og åbningstiderne bliver torsdag kl. 16-03 og fredag og lørdag kl. 14-03.