Pixabay

Skål: Ny vinbar åbner ved Mølleengen

På lørdag den 1. september klokken 18 åbner Miró Vinbar på Marstrandsgade 2.

Har du savnet Restaurant Miró? Så bliver du glad nu. På lørdag den 1. september klokken 18 slår Miró Vinbar nemlig dørene op på Marstrandsgade 1. Det bliver ikke den samme Miró, som vi kender fra tidligere, men en anderledes Miró Vinbar, der stadig arbejder med gode råvarer.

”Vi laver en vinbar, hvor du kan få mad. Det bliver ikke, som det gamle Miró – det er vigtigt at understrege. Vi går ikke med uniformer, og vi er afslappede. På samme tid vil vi stadig være serviceminded og imødekommende,” fortæller Toni Leichtle, ejer af Miró Vinbar.

Menuen har ingen grænser
På vinbaren kan du nyde en god flaske vin, og er du sulten, kan du få både snacks og en større servering. Du kan få 5 serveringer for 295 kroner per person, og det er altid spændende at se, hvad du får på tallerkenen. Køkkenet bestemmer menuen, og sammensætningerne bliver enkle, men med gode råvarer.

Menuen skifter jævnligt, og den har faktisk ingen grænser. Hos Miró Vinbar bygger de stadig en klassisk menu op, og den kan indeholde fisk, skaldyr og kød, samt noget sødt til dessert. Tjenerne finder en vin til dig, som passer til menuen. En flaske kommer til at koste omkring 300 og 350 kroner.