Foto: Pixabay

Vin og petanque: Ny vinbutik rammer Aarhus

Den kombinerede vinbutik og -bar Vin & Petanque er åbnet på Østergade 31.

Petanque er et spil, som de fleste forbinder med sol og sommer, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at være. Vin & Petanque er åbnet på Østergade 31 som Aarhus’ første vinbutik med indendørs petanquebaner.

”Vin og petanque hører sammen som øl og fodbold, og vi glæder os personligt til at få muligheden for at spille petanque, mens man drikker et glas vin,” udtaler medejer af Vin & Petanque, Simon Langli i en pressemeddelelse.

Vin & Petanque er skabt af fætrene Simon Langli og Martin Bruun og åbner i første omgang kun som vinbutik, men bliver udvidet til vinbar i starten af det nye år.

Vine og dansk spiritus
Selvom vinbaren først åbner i det nye år, er det allerede nu muligt at booke lokalerne til smagninger eller arrangementer. Hvis du gerne vil give sig i kast med petanque sammen med nogle venner, så kan du også booke de indendørs petanquebaner. Indtil videre er det dog kun vinbutikken, der åbner med et udvalg af vine og spiritus.

”Vi har en stor nysgerrighed i forhold til vin, og vi elsker at smage nye druer fra nye områder. Udvalget vil derfor være en blanding af traditionelle vine, naturvine og vine fra mindre kendte områder og lande,” fortæller medejer af Vin & Petanque, Martin Bruun.

I vinbutikken kan du også købe spiritus, men der vil kun være dansk spiritus på hylderne, da Vin & Petanque gerne vil promovere alle de gode, danske spiritusproducenter. Lyder petanque hen over et glas vin som noget for dig, så kan du holde dig opdateret om Vin og Petanque her.