Pixabay

Skål: Ny vinbar slår dørene op på Trøjborg

Ny vinbar åbner på Tordenskjoldsgade 34 til efteråret.

Friske grøntsager og blomster, sushi, øl, pizza, bageri, helsekost. Trøjborg har det hele, næsten da. For hvor er vinbaren? Svaret er: Snart på Tordenskjoldsgade 34! Mevino åbner nemlig en vinbar på Tordenskjoldsgade 34 til efteråret.

”Vores vinbar er for alle, der sætter pris på et godt glas vin og historien bag. Vi mener, at der er en historie bag alle vine, som vi ønsker at fortælle, så gæsterne har en fornemmelse af, hvad de sidder med i glasset,” fortæller Stina Callesen, ejer af Mevino.

Ejeren har selv været ude og finde de fleste af vinene, som kommer fra små, dedikerede vinhuse i Europa, der fokuserer på kvalitet og bæredygtighed. Du må smage alt på kortet, og et glas vin vil koste mellem 65 og 120 kroner.

En helhedsoplevelse
Tapas og vin går ofte hånd i hånd, og derfor har Mevino også planer om at servere tapas til vinen. Den kommer til at bestå af små snacks som blandt andet pølser, fisk, chokolade, ost og brød.

”Vi vil skabe en luksustapas, så du får en helhedsoplevelse af vin og mad. Der bliver både større anretninger til de sulte og mindre til dem, som bare trænger til en snack,” fortæller Stina Callesen.

Den nye Mevino bliver både en vinbutik og en vinbar. Hvis du ikke kan vente til efteråret med at se lokalerne, så åbner vinbutikken allerede torsdag den 23. august, og den første vinsmagning finder sted den 24. august. Du kan læse mere og følge med her.