Foto: Plan B.

Lyserøde timer: Vinbar i Aarhus fejrer fredag med sommerdrinks

Plan B serverer rosévin på tilbud fra klokken 16-18 den 25. maj.

Weekenden er snart over os, og det skal fejres. Det kunne du for eksempel gøre på Plan B på Fredens Torv 2, hvor de hver fredag fra klokken 16 til 18 holder ’lyserøde timer’. Fredag den 25. maj kan du købe en flaske Castel Maures Provence i isspand til 150 kroner.

”Vi kan jo konstatere, at det er godt vejr, og vi har en fantastisk solplads ude foran, og det vil vi gerne udnytte. Castel Maures Provence er indbegrebet af Sydfrankrig. Det er en let og elegant rosévin, som er meget sommerlig. Den indleder en god weekend på en uhøjtidelig måde,” fortæller medindehaver af Plan B, Jens Peter Lund.

Beach Party
Lyserød Fredag startede den 18. maj, hvor der dukkede mange glade aarhusianere op. Det betyder også, at Plan B allerede har planlagt næste event til lørdag den 26. maj fra klokken 15.

”Vi satser på, at det bliver lige så populært den 25. maj, hvor vejret næsten er endnu bedre end i fredags. Derfor har vi også har udvidet med Beach Party i morgen, lørdag den 26. maj. Vi har hentet nogle poser med sand til at stryge på fortovet, og så spiller vi lidt musik og serverer Prosecco til 25 kroner per glas,” siger Jens Peter Lund.