Vildt tilbud: Ny vietnamesisk restaurant er åbnet på Banegårdsgade

Vildt tilbud: Ny vietnamesisk restaurant er åbnet på Banegårdsgade

af -
Pixabay

Viet Food Street Kitchen har netop åbnet en restaurant på Banegårdsgade 9, og du får 20 procent rabat i hele september.

Pho, Bún Bò og friske sommeruller. Løber dine tænder i vand, når du tænker på vietnamesisk mad? Så er der en rigtig god nyhed til dig her. Viet Food Street Kitchen har netop slået dørene op til en ny restaurant den 1. september. Viet Food Street Kitchen sælger vietnamesisk mad, og restauranten fokuserer på god kvalitet og friske råvarer, og det er også muligt at få veganske retter. Det skriver restauranten på deres Facebook-side.

Friske urter og kongerejer
På menukortet er der blandt andet kyllingesuppe Bánh Canh med hjemmelavet, vietnamesiske nudler og tyndskåret svinekød, en Bánh Xèo som er en sprød pandekage med kongerejer, svinekød, friske urter og fiskesauce og en Bánh Mi, som er en sandwich med marineret tofu, syltede gulerødder og radiser samt en hjemmelavet soyasauce. Menukortet spænder altså vidt i det vietnamesiske køkken. Skal du have noget at drikke til, så har de både juice, shakes og lemonade på menuen til 35 kroner.

Du kan både nyde din mad i restauranten eller tage det med som take away. Som åbningstilbud får du 20 procent på menuen i hele september. Du kan læse mere om Viet Food Street Kitchen og udforske deres menu her.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.