Madglad videopraktikant søges til digitalt madmedie

På de digitale medier Smag Aarhus, Smag Aalborg og Smag Odense elsker vi mad lige så meget, som vi elsker video. Derfor søger vi lige nu en madglad videopraktikant til efterårssemestret 2018, som vil træne sine video-skills ved at lave nyhedsindslag, serielle videoformater og virale videoer til vores 130.000 månedlige brugere.

Som vores videopraktikant kommer du til sammen med vores øvrige videoreportere til at stå for den daglige videoproduktion til Facebook, Youtube og Instagram, og du får masser af ansvar og medindflydelse fra dag 1 under kyndig coaching af de øvrige folk på redaktionen.

Konkret forventer vi også, at du selv kommer til at udvikle dine egne serielle videoformater, herunder minimum ét værtsbaseret format, ligesom du bliver redaktør for vores Youtube-kanal.

Systematisk feedback og sparring
Vi vil meget gerne have, at du lærer så meget som muligt i praktikperioden. Derfor lægger vi stor vægt på at give systematisk feedback og sparring, så du udvikler dig. Din læringskurve bliver med andre ord stejl, og vi er naturligvis også lydhøre over for ønsker, du selv måtte have til arbejdsopgaver.

Udover redaktionelt indhold til vores medier kommer du også til at prøve kræfter med sponseret video-content for vores kunder, ligesom du vil få mulighed for at gennemføre og få ansvar for et internt udviklingsprojekt, som vi aftaler nærmere med dig. Endelig vil du få mulighed for at deltage aktivt i kommunikationsopgaver og kampagner.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant uddannelse som fx medievidenskab, cand.public., Multiplatform Storytelling and Production, kommunikationsuddannelsen på DMJX eller noget helt femte.

Vi forventer, at du har erfaring med at optage og redigere video, og at du har kendskab til iMovie, Adobe Premier Pro eller tilsvarende. Hvis du selv har kamera og øvrigt udstyr, er det en fordel, men ikke et krav.

Hvad ellers?
Vi ser gerne, at du kan være hos os fuld tid – 37 timer om ugen – i praktikperioden, som vi tænker starter i starten af august 2018 og varer til december-januar. Dit arbejdssted bliver på vores redaktion på Sverigesgade 6 i Aarhus C, og der kan forventes nogle dage om måneden med optagelser i andre byer. Løn efter aftale.

Send dit CV samt 2 eksempler på videoer, du selv har filmet og redigeret, til stifter Mikkel Krogh på mikkel@smagaarhus.dk. Ansøgningsfrist er den 15. maj, og vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at skrive til Mikkel Krogh på ovenstående mail eller give et kald på 20232307. Vi glæder os meget til at høre fra dig!