Fra fredag den 27. oktober kan du booke bord hos byens nye smørrebrødsrestaurant, Vestergade 51.
Er du også helt vild med smørrebrød? Så er der gode nyheder i vente!
Restaurant AU på Vestergade bliver fra fredag den 27. oktober forvandlet til en helt ny smørrebrødsrestaurant under navnet Vestergade 51.
Det er fortsat ejeren af Restaurant AU, der vil styre showet i Vestergade 51, og han sørger for at forkæle dine smagsløg med mere end 20 forskellige slags smørrebrød til frokostserveringen.
“I bund og grund har det altid været det her, jeg har drømt om at lave,” fortæller indehaver Anders Udengaard.
Otte forskellige slags smør
Smørret tilbage til smørrebrødet! Sådan lyder mantraet bag den nye restaurant, og det er noget, de efterlever. Alt efter hvilket slags smørrebrød du vælger, vil der blive brugt smør, der er krydret, så det giver den bedst mulige smagsoplevelse.
For eksempel kan du få smør krydret med citron og dild til din rejemad, peberrodsmør til dit stykke med roastbeef eller karrysmør til din sildemad.
“Jeg synes, at det er sjovt at lege med smørrebrød. Det er noget, der er unikt for Danmark, og det rummer mange muligheder. Og så er det vigtigt, at det har kvalitet og godt håndværk bag sig, fordi retterne i virkeligheden er så enkle,” siger Anders Udengaard.
Brasseri om aftenen
Når klokken har slået 17, er det ikke længere en smørrebrødsrestaurant, men et klassisk brasseri, du kan besøge.
Her kan du fortsat få nogle af gourmetretterne der blev serveret hos Restaurant AU, men ellers vil køkkenet nu være mere dansk-præget – for eksempel vil du kunne vælge mellem tre forskellige slags pariserbøffer: En traditionel, en bøf-sandwich-inspireret og en sæsonaktuel, der lige nu er lavet på krondyr, blå ost, tyttebær, svampe og timian.
Har du bestilt bord hos Restaurant AU til restaurantfestivalen Gastro Week, kan du være helt rolig – restauranten vil stadig tage imod dig og din billet.
Du kan læse mere om den nye restaurant her.