Foto: BARe VIN

Vender tilbage: Nu kan du komme til VinYoga igen

Lørdag den 12. juni kan du komme til VinYoga i City Vest, når arrangementet vender tilbage efter at have været aflyst på grund af Corona.

Er du vild med vin, og har du helt styr på din solhilsen? Så kan du godt sætte kryds i kalenderen den 12. juni, når VinYoga vender tilbage til Aarhus.

Læs også: Nyt koncept: 20 procent på hele menuen måneden ud

VinYoga er, som navnet antyder, en yogasession, der kombineres med en intens vinsmagning. Bag konceptet står Helene Stephansen, som er uddannet yogainstruktør, og Kristina Ekkelund og Brita Richter, der sammen driver vinbloggen Winers.

VinYoga afholdes i City Vest ved vinbutikken BARe VIN, som Brita Richter er medejer af. VinYoga har tidligere været afholdt i Aarhus, men har på grund af Corona ikke kunne afholdes det sidste år.

“Vi glæder os rigtig meget til at lave VinYoga igen. Der er altid en rigtig god energi og stemning til arrangementerne. Det er dejligt at give folk en god oplevelse og mærke, de går glade derfra med et smil på læben – og måske lidt småfulde,” fortæller Brita Richter i en pressemeddelelse.

VinYoga består af fem yogasekvenser med fem tilhørende vine. Helene Stephansen guider dig gennem yogaen, mens Kristina Ekkelund og Brita Richter står for vinsmagningen.

Alle deltagere skal kunne fremvise gyldigt Coronapas, og arrangementet løber af stablen lørdag den 12. juni klokken 15.00 og to timer frem. Prisen er 199 kroner per person. Namaste!

Sushi

Se alle