Vanilla – Chocolatier & Konditori

ANNONCE

Vi har specialiseret os i at lave de flotteste og mest smagfulde dessertkager til en hyggelig aften med god kage eller til den helt store fest. Hos Vanilla er det kun uddannede konditorer og chocolatiers, der fremstiller det store udvalg af lækkerier.

Det betyder alt for os, at du får den bedst mulige oplevelse – både hvad angår vores service og produkter – når du handler hos os. Derfor bruger Vanilla kun de bedste råvarer og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vanilla er din lokale håndværkskonditor, og du vil altid kunne få gode råd og vejledning, når du skal vælge den perfekte kage eller dessert til dit arrangement. Bor du længere væk, står vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig på både mail eller på telefon.

Vanilla har intet at skjule – tværtimod! Derfor er vores butik også indrettet således, at du altid kan se med, når vi arbejder med produkterne samt tryller med smag og forarbejdning af kager, chokolader og desserter.

Kompetent personale: Teamet bag Vanilla har vundet en lang række danske og internationale priser for det gode håndværk – blandt andet guld ved Danmarks bedste tærte 2014, sølv ved Danmarks bedste kransekage 2015 og 2017, VM med kokkelandsholdet november 2012, 2014, 2016 samt bronze ved World Chocolate Masters 2015.

Besøg vores hjemmeside