Galt eller genialt? Café laver en flødebolle-vaffel

Galt eller genialt? Café laver en flødebolle-vaffel

af -
Foto: Fru Møllers Mølleri.

Nu kan du få fløfler ved Fru Møllers Mølleri i Odder i form af en flødebolle i en vaffel. 

Uden at være helt sikker, har Fru Møllers Mølleri på Bjergagervej 35 i Odder måske introduceret en verdensnyhed: Fløflen. Skummet fra en flødebolle i en vaffel belagt med chokolade. Værsgo!

”Daniel, vores bagermester, kom på ideen, da vi skulle til at lave flødeboller. Vi havde vafler på lager, og så tænkte vi, at det kunne være sjovt at komme skummet ind i vaflen i stedet for ovenpå,” siger ejer Bodil Møller og fortsætter:

”Personligt kan jeg bedst lide bunden i en flødebolle, og det får man jo med fløflen samtidigt med, at du ikke får fedtede fingre.

En flødebolle ‘to-go’
Fløflen består af en vaffel med chokolade på indersiden af vaflen og skum fra en flødebolle, som bliver dyppet i chokolade. Introduktionsprisen for fløfler ligger på 25 kroner.

”Vi kalder den en ’to-go flødebolle’. Den er god lige at spise på vej hjem i bilen. Man får jo ikke fedtede fingre, så der er ingen, som opdager det, når du kommer hjem,” siger Bodil Møller med et grin.

Philip Selmann
Skribent. Har en ph.d. i at spise lasagne og er generelt glad for det italienske køkken. Oliven er mit kryptonit. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.