Bar Plata

Skål: Verdens Største Ginsmagning rammer Aarhus

Bar Plata inviterer til Verdens Største Ginsmagning lørdag den 13. oktober fra klokken 14 hos Savvaerket på Søren Nymarks Vej 8a i Højbjerg, og dagen byder på en masse oplevelser.

Er du både vild med gin, og vil du være med til at slå en verdensrekord? Så får du her svaret på, hvad du skal lave lørdag den 13. oktober, hvor du kan deltage i Verdens Største Ginsmagning. Bar Plata vil nemlig slå rekorden for Verdens Største Ginsmagning, og du kan være med.

100 forskellige gin
Dørene åbner klokken 14, og du kan starte på ginmarkedet, som både har åbent før og efter ginsmagningen. På ginmarkedet kan du smage dig igennem 100 forskellige gin og udvide din gin-horisont. Udover det vil der også være en Garnish-bod, hvor du kan købe sjov pynt, der pifter din Gin & Tonic op i både duft og smag. Du kan også smage en virkelig stærk Gin & Tonic med en alkoholprocent på 80 og en chili-relish, der vil få selv de mest garvede chili-entusiaster til at græde.

7 håndplukkede gins
Selve ginsmagningen starter klokken 16. Her kan du smage 7 forskellige gin, som Bar Plata har håndplukket og arbejdet med i flere år.

”Vi lover en ekstraordinær ginsmagning med masser af smagsnuancer, aktiviteter og overraskelser. Vi vil først og fremmest slå verdensrekorden, men vi vil også åbne folks øjne op for, hvor fantastisk gin smager,” fortæller Vincentius Mathias Skaarup Nielsen, som er barchef på Bar Plata.

Når den sidste gin er drukket, så er verdensrekorden, som lige nu er på 796 mennesker, forhåbentlig slået. Bar Plata har talt med Guinness World Records og er klar til at dokumentere smagningen. Efter ginsmagningen vil der være en tale og fest.

En Gin & Tonic på 250 liter
Når ginsmagningen slutter klokken 18, er der masser af underholdning og oplevelser. CanBlau Tapasbar åbner en madbod, og en DJ vil sætte festen igang. På scenen vil en bartender trylle med flasker og cocktails i bedste Tom Cruise-stil, og du kan smage en kæmpe Gin & Tonic på 250 liter.

Ballet lukker klokken 23, og der er arrangeret transport til Aarhus C, hvis du vil tage festen videre i byen. Billetterne kan købes her og koster 400 kroner. Billetten inkluderer 5 poletter, som du kan ombytte til smagsprøver på ginmarkedet. Maden er ikke inkluderet i prisen.