Foto: Vaca

Frokostsulten? Vaca byder på lækker mexi-menu

Gå all in på fingerfood i Mejlgade med en frokost til 105 kroner.

Er du heller ikke fan af kedelige madpakker til frokost? Så er det oplagt at lægge vejen forbi den mexicanske Vaca i Mejlgade, der lokker med en lækker frokost til kvalitetsbevidste foodies.

“I de her kolde dage gør vi alt, hvad vi kan, for at sprede varme med vores frisklavet mad. Vi ved godt, det måske ikke er lige nu med de kolde og mørke morgener, at motivationen for at en madpakke er størst. Derfor vil vi gerne slå et ekstra slag for vores Menu Sencillo, som er en perfekt frokostmenu til én person og til en overkommelig pris,” siger marketingchef Kasper Gregersen fra Vaca.

Start med lidt fingerfood
En Menu Sencillo består af snack, hovedret og drikkevare efter eget valg og koster 105 kroner. Du kan for eksempel starte med lidt fingerfood i form af flæskesvær eller tortilla-chips, inden du sætter tænderne i en burrito clasico med blandt andet mexikansk kødsauce, bønner, salat, tomatsalsa og ost.

Hvis du er chilielsker, foreslår vi en crunchy cerdo med salat, tomatsalsa, syrlig kål, sprøde flæskesvær, chilimayo og hot chili salsa. Og går du efter en kødfri frokost, kan du vælge en burrito veggo med blandt andet bønnefalafel.

Snup en saml selv-taco
Hvis du ikke er til burritos til frokost, har menukortet hos Vaca også muligheder for dig. Vælg for eksempel en saml selv-taco, hvor du kan sætte dit eget præg på fire tortillas med en valgfri hovedingrediens og en sauce samt fyld i form af koriander, syrlig kål, milde sprøde løg, lime, citron og cremefraiche. En saml selv-taco koster 64 kroner.

Vaca i Mejlgade 17 har åbent søndag-onsdag kl. 11.30-21 og torsdag-lørdag kl. 11.30-24. Du kan se hele Vacas menu her.

Sponsoreret indlæg