Foto: Aros Cube

Undervandsrestaurant måske på vej til Aarhus

To Aarhus-gutter vil åbne Aarhus’ første undervandsrestaurant på Aarhus Ø i 2029. 

Kunne du tænke dig at spise en lækker middag under vand? Så glæd dig – Det kan måske blive virkelighed i Aarhus inden for godt et årti.

19-årige Alexander Tvede og Carl Johan Lønstrup er nemlig gået sammen om at skabe en undervandsrestaurant på Aarhus Ø. Det skriver Lokalavisen Aarhus.

Det er ifølge Lokalavisen Aarhus Carl Johan Lønstrup, som har fået idéen, mens Alexander Tvede har erfaring og viden indenfor iværksætteri.

Skal hedde Aros Cube
Ifølge Lokalavisen Aarhus skal undervandsrestauranten hedde Aros Cube, og Alexander Tvede og Carl Johan Lønstrup håber, at restauranten kan stå klar i 2029. Efter planen skal Aros Cube ligge i vandet med en glasbro ud til undervandsrestauranten, så du både kan komme dertil fra land og vand.

“Vi er i gang med at trække på vores netværk, og så skal vi lede efter investorer. Vi er selvfølgelig afhængige af, at folk vil hjælpe os, hvis vi skal opføre Aros Cube. Vi har en helt klar forventning om, at vi får det her op at stå, og at det kommer til at køre rundt, ellers var vi aldrig gået ind i det,” siger Alexander Tvede til Lokalavisen Aarhus.