Foto: Lagkagehuset

Uhyggeligt lækre kager hos Lagkagehuset

Det er tid til halloween og dermed også en masse uhyggelige lækkerier rundt omkring i byen. Det får du blandt andet også hos Lagkagehuset.

Den uhyggeligste tid på året banker på døren, og det ses også rundt omkring i byen. For den 31. oktober er lig med halloween og en masse skøre og uhyggeligt indslag.

Læs også: Nu kan du nyde vaffelspyd på Vestergade

Hos Lagkagehuset vil man gerne gøre lidt for at sprede (u)hyggen, og derfor har man lavet en masse lækre halloween-delikatesser.

Allerede nu kan du købe tre uhyggeligt lækre søde sager i Lagkagehusets butikker. Du kan nemlig købe nyheden ”Bagerens onde øje”, som er en gulerodsmuffin med ostecreme, drysset med frysetørret hindbær og toppet med et øje af hvid chokolade.

Du kan også prøve ”Det Søde Spøgelse”, der er en flødebolle dyppet i hvid chokolade og med stirrende øjne af mørk chokolade. 


Sidst men ikke mindst kan du prøve ”Den Uhyggelige Flagermus”, som er en klassisk chokolademuffin, der til lejligheden er pyntet med chokoladecreme, chokoladevinger og små uhyggelige øjne.

Vidste du, at

vi danskere plejede at bage brød med surdej for at spare på gærret? Vi brugte gær til at brygge øl, og da der ofte var mangel på rent drikkevand, var det helt essentielt. Derfor begyndte vi på den svære kunst at bruge surdej til at bage brød.

Søde sager

Se alle