Pexels

Mad til døren: Ny tjeneste rykker til Aarhus

Den nye tjeneste til udbringning af restaurantmad, Waiteer, kommer nu til Aarhus og vil på sigt udbringe 

Udbringning af restaurantmad via taxa. Det er konceptet i den aalborgensiske tjeneste Waiteer, der nu rykker ind i Aarhus med forstærkning fra restauratør Martin Ib og tidligere direktør i IT-virksomheden Atea, Poul Bærentsen.

“I New York kan man se, hvordan enhver god restaurant efterhånden har masser af poser og bakker stående klar til udbringning med taxa og Uber. Jeg er overbevist om, at den, der kan sætte den slags i system og har udviklet en enkel, indbydende kommunikationsplatform – som Waiteer – mellem leverandører og kunder, opfylder et stort og voksende behov herhjemme,” siger Poul Bærentsen i en pressemeddelelse.

Vælg mellem restaurantmad eller færdigretter
Waiteer bringer nu mad ud i både Aalborg og Aarhus, og det er planen, at tjenesten skal gøres landsdækkende. Fra den 1. april vil Waiteer desuden udbygge servicen til også at omfatte frisklavede kvalitetsfærdigretter lavet på sunde råvarer produceret af Waiteer.

“Waiteer bør med tilførslen af den rigtige variation af lækre kvalitetsretter – oven i restauranternes smagfulde Waiteer-tilbud – kunne blive toneangivende på et stadig mere kvalitetsbevidst marked i hastig udvikling. Her savnes netop en totalløsning, der giver kunden mange forskellige muligheder for at vælge god, sund og lækker kvalitet, siger Martin Ib i pressemeddelelsen.

Waiteer vil desuden på sigt arbejde på at kunne udvide til det øvrige Norden med blandt andet Oslo og Stockholm.