Foto: Pixabay.

Tyrkisk og nepalesisk: Så er der nye madboder

Aarhus Street Food udvider med to nye autentiske køkkener.

Nu kan du endelig få lækker tyrkisk shawarma og nepalesiske specialiteter hos Aarhus Street Food, for det populære madmarked udvider nemlig med både en tyrkisk og en nepalesisk madbod. Det skriver Aarhus Street Food i en pressemeddelelse.

Turkish Grill House hedder madmarkedets nye tyrkiske indslag, og her får du de lækre tyrkiske specialiteter adana og en shawarma med fløjlsblødt kød, hjemmelavet dyppelse og friske grøntsager. Lige nu kan du desuden få et introtilbud med en Adana-tallerken med kød, grønt med granatæbleeddike, tzatziki, chilisauce, haydari og byens bedste aioli til kun 55 kroner.

Aarhus Street Foods nye nepalesiske køkken hedder Everest Kitchen og byder på traditionelle nepalesiske retter som hjemmelavet naanbrød, smagfulde supper, håndlavede momo (nepalesiske dumplings) og bestselleren biryani med kylling eller lammekød. Og alt er naturligvis 100% hjemmelavet.

Madmæssig mangfoldighed
Direktøren i Aarhus Street Food er begejstret for de to nye køkkener, som hun håber vil trække endnu flere folk til den madglade garage ved Rutebilstationen.

“Jeg har glædet mig til at byde nye køkkener velkommen i Garagen – og både det nepalesiske og tyrkiske køkken er ejet af nye iværksættere, som brænder for at lave velsmagende, hjemmelavet mad til vores mange gæster. Jeg håber, at Aarhus vil tage rigtig godt imod dem og kigge forbi vores garage til hygge og lækker, hjemmelavet street food,” siger direktør Britt Vorre.

Aarhus Street Food melder desuden om mere at glæde sig til for aarhusianerne, når tre nye køkkener åbner på madmarkedet i løbet af foråret.