Kom på kursus i Gin og Tonic hos ginbar på Klostertorvet

Kom på kursus i Gin og Tonic hos ginbar på Klostertorvet

af -
Foto: Two Socks.

Ginbaren Two Socks inviterer til kursus i gin torsdag den 11. januar og tirsdag den 23. januar. 

Er du kørt fast i gamle citron- eller agurke-rutiner, når det kommer til at lave Gin og Tonic, er det måske på tide at opgradere dit Gin og Tonic-game.

Heldigvis er der hjælp at hente: Du kan nemlig skynde dig at melde dig til ginbaren Two Socks’ spritnye ginkursus, der bliver afholdt to gange i januar.

Du kan selv vælge, om du vil deltage torsdag den 11. januar eller tirsdag den 23. januar. Begge kurser begynder klokken 18 på Klostertorvet 4 i Aarhus C, og du vil på aftenen lære at lave fire forskellige slags Gin og Tonics. Derudover vil du få en indgående viden om de gin- og tonicprodukter, du bruger til at lave dine drinks.

Det koster 250 kroner at være med, og prisen inkluderer selvfølgelig de fire lækre Gin og Tonics, du selv har lavet. Du kan læse mere om ginkurset hos Two Socks her.

Amalie Maindal Nielsen
Skribent på Smag Aarhus. Kan bedst lide at lave tøm køleskabet-mad og er lidt for god til at finde lejligheder til hverdagsvin. Hvis jeg kun måtte bruge mine penge på én ting, ville det være restaurantoplevelser. Kommunikationsstuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.