Foto: Salling Rooftop

Tre ting, du skal spise på din juleshoppetur

Der er kun 11 dage til jul. Er det ikke vildt, hvor hurtigt året er gået? Nå, men det er tid til julens glæder, og det er i den grad også julemaden, vi har glædet os til. Her er tre ting, du skal spise, når du skal ud og købe julegaver til dem, du holder af.

Brændte mandler på strøget

På shoppingturen får du måske lyst til en lille snack inden frokosten. Hvad er næsten mere julet end de små boder med brændte mandler, der findes rundt omkring på strøget? Den fantastiske sødmefulde duft, når sukkeret er perfekt karamelliseret, får nok de flestes tænder til at løbe i vand. Det knasende lag sukker omkranser perfekt mandlerne og er en lækker salt-sød snack.

Husk at køb en lidt større størrelse, end du egentlig tænker, du skal spise lige nu. For de kan også sagtens nydes, når du kommer hjem fra juleshoppingen.

Flæskestegssandwich hos Børnenes Kontor

Så skal du have en ordentlig frokost, og her er en flæskestegssandwich et oplagt valg. Den saftige steg i den bløde bolle med syre og sødme fra rødkål og de syltede agurker samt de sprøde svær… Uh, de sprøde svær! Køb din flæskestegssandwich hos Børnenes Kontor, og støt samtidigt et godt formål. På strøget er der både mulighed for at gøre det ved Salling og nede mod Bruuns Galleri.

Gløgg med udsigt over strøgets stjernehimmel

Slut dagens strabadser af med en dejlig omgang gløgg at varme sig på. Dagen er ved at være gået, mørket er faldet på, og så er det oplagt at sætte sig op på Salling ROOFTOP med udsigt udover byens tage og ikke mindst strøgets stjernehimmel. På ROOFTOP har man både varmelamper og tæpper, så du sagtens kan holde varmen, selvom kulden for alvor har ramt landet. Hvis børnene skal have noget, så har de også varmt kakao, som nok skal gøre ungerne glade.

Perfekt til julehygge

Se alle