Foto: Pixabay.

Gæsternes top 5: Her skal du spise i sommerferien

I juni har over 25.000 gæster anmeldt deres restaurantbesøg til Dinnerbooking.com. Her får du deres favoritter, så du er klar til sommerens restaurantbesøg.

De aarhusianske restauranter bliver flittigt brugt af både lokale og turister, når der står sommerferie i kalenderen, og i juni har 25.586 spisende gæster anmeldt deres aarhusianske restaurantbesøg til restaurantportalen Dinnerbooking.com.

Det er mundet ud i en top 5 over gæsternes sommerfavoritter i Aarhus:

Hærværk
Restaurant Hærværk snupper pladsen som gæsternes storfavorit, og på restauranten på Frederiks Allé er bæredygtighed og lokale og sæsonbestemte råvarer i højsædet. Disse er desuden 90-100% økologiske. Hærværk byder på et legende og kreativt køkken, hvor menuen skifter fra dag til dag, så der er chance for nye og spændende smagoplevelser, der kan overraskende selv den mest loyale restaurantgæst.

Gastromé
Den ikoniske Michelin-restaurant Gastromé tager andenpladsen på gæsternes favoritliste. Her kan du opleve gourmetpræget landkøkken i latinerkvarteret med en smag af byens brosten, hvor klassisk håndværk møder nordisk innovation. Menuen er sæsonbetonet og afspejler årstiden ved havet, skoven og restaurantens egen have, hvor der dyrkes urter, rodfrugter, bær og meget andet.

Café Viggo
Café Viggo åbnede helt tilbage i 1996 ved åen i Aarhus og har siden serveret klassisk franskinspireret cafémad i afslappede og cool omgivelser. Lokalerne emmer af fransk caféstil, og på menukortet finder du både franske bistroretter som Moules Frites og Chevre Chaud og et udvalg af danske klassikere som tarteletter og smørrebrød.

Nordisk Spisehus
Nordisk Spisehus i M. P. Bruuns Gade indgår løbende samarbejder med kendte Michelin-kokke rundt omkring i verden, og køkkencheferne tager ofte på inspirationsture ud i verden og henter ny viden hjem til restauranten. På Nordisk Spisehus er du derfor altid sikret gennemtestede og velsmagende madoplevelser i særklasse.

Sota Sushi Bar
På femtepladsen over gæstefavoritter finder vi Sota Sushi Bar, som er en moderne japansk restaurant, der ikke blot byder på kvalitetssushi, men også andre traditionelle japanske retter som hjemmelavede gyoza, dimsum, tempura og omakase. Du finder sushirestauranten i Vestergade 48.