Foto: Tjoose

Ny fordelsapp lokker med rabatter i Aarhus

Ny app giver rabatter hos over 50 restauranter og oplevelser i Aarhus.

Takeawayen Ren & Stærk i Mejlgade, den vegetariske Café Ganefryd i Borggade og vinbaren D’vinos på Klostertorvet. Det er nogle af de steder i Aarhus, som man kan få rabat hos med den nye fordels-app tjoose.

Tjoose er en digital fordelsordning med fokus på gastronomi og oplevelser, som giver brugerne eksklusive besparelser hos lokale partnere. Rabatterne gælder hos alt fra restauranter og barer til fitnesscentre og frisører.

150 partnere i Danmark
Bag tjoose står danske Sebastian Riecke, der i en alder af 25 år har banket appen op i de fleste større byer i Tyskland. Tjoose er netop lanceret i Danmark og har på kort tid fået over 150 partnere i Danmark, hvor de 50 er i Aarhus.

En partner kan være alt fra restauranter, barer og frisører til wellness- og fitnesscentre og oplevelser. Hos partneren får man mellem 10 og 25 procent rabat på hele regningen, når man viser sin tjoose-app.

“I dag kan man bestille alt hjemmefra og får det så leveret. Med tjoose vil vi gerne få folk ud og opleve de mange fede ting, deres by har at byde på,” siger Sebastian Riecke.

Stor succes med firmaaftaler
I starten var appen især henvendt til private, men den største vækst hos tjoose i Tyskland kommer nu fra virksomheder. Med appen kan firmaer på en nem og billig måde skabe et stort udvalg af firmaaftaler til deres medarbejdere, hvilket sparer dem tid og penge.

Appen kan både bruges i forbindelse med virksomhedsrelaterede arrangementer, men også af medarbejderne i deres fritid

Ikke kun i Aarhus
Det er ikke kun i Aarhus, at brugerne af tjoose kan få rabatter. Tjoose har over 800 tyske partnere og et mål om 600 danske partnere med udgangen af 2017, og appen giver rabat hos alle partnere.

Tjoose fungerer på tværs af grænsen, og derfor har danske brugere adgang til besparelser hos hundredevis af spisesteder og oplevelser i blandt andet Hamborg, Berlin og Köln. I den kommende tid ruller Tjoose desuden ud i alle større danske byer, hvilket også kommer de aarhusianske brugere til gavn.

Hvis man selv vil investere i appen, koster et medlemskab 200 kroner for et år. Tjoose findes til iPhone og Android, og den kan downloades via App Store her og Google Play her.