Foto: Tir Na Nog

Populær Aarhus-bar bliver tre gange så stor

Kendt bar på Frederiksgade er under ombygning og vokser til tredobbelt størrelse.

Den populære bar Tir Na Nóg har for nylig fået ny udsmykning på facaden, hvor skiltene “The Tap Room” og “The Merchant Room” er sat op. Men det betyder ikke, at den irske bar skifter navn. Skiltene er derimod forsmag på en stor udbygning, som netop nu er i gang i lokalerne. Baren bliver tre gange så stor, fordi nabolokalerne inddrages.

“Vi har hørt mange underlige rygter, men vi er her altså stadig! Vi bliver bare tre gange større. Tir Na Nóg-skiltene skulle gerne komme op på tirsdag. Det er nok det, at de ikke er der, der skyldes forvirringen,” siger ejer Andreas Madariaga Ruigrok til Lokalavisen Aarhus.

Plads til 550 gæster
Med ombygningen udvides baren fra 200 til 560 kvadratmeter og får plads til 550 gæster. De nye lokaler indvies den 17. marts. Lige nu er håndværkerne i gang med at ombygge de mange kvadratmeter til to forskellige rum.

“Det bliver en moderne fortolkning af en klassisk irsk pub. Lidt mere clean og nordisk. Men det har også været vigtigt for os at prøve at bevare Tir Na Nóg-sjælen. Det er også en bar, og der bliver rigtig god plads – også til private arrangementer. Her vil man som det eneste sted i Aarhus kunne få cocktails på fad med blandinger, som vi laver og fylde på fustager hver uge,” siger ejeren til avisen.

Masser af pints
Planen er at åbne det nye Tir Na Nóg klokken 15 fredag den 17. marts. Dagen er samtidig datoen for den irske festdag Saint Patrick’s Day, og det er absolut ikke tilfældigt.

“Det er en fantastisk dag at åbne på. Programmet og underholdningen offentliggør vi senere, men jeg håber, vi kan lokke den irske ambassadør til at komme og indvie de nye lokaler, og så giver Carlsberg en masse pints. Så vi skal bare være klar,” siger Andreas Madariaga Ruigrok til avisen.