Foto: Timm Vladimir

Timm Vladimir åbner madskole i Aarhus

Den kendte bagedyst-vært og amatørkok åbner Aarhus-afdeling af sin populære madskole.

I nyrenoverede lokaler ved Aarhus Havn er Timm Vladimirs Køkken snart klar til at åbne tre kursuskøkkener, som kan tage imod private og virksomheder, der ønsker at bruge gastronomi som afsæt for en hyggelig aften eller som en teambuildingaktivitet.

“Det er en kæmpe forløsning, at vi endeligt kan åbne en madskole i Aarhus. Det er en drøm, som jeg har arbejdet på i mange år, og nu sker det endeligt. Jeg glæder mig til at give alle gæster samme gode oplevelse, som vi gør i Valby. Et madkursus er en fantastisk relationsskabende oplevelse, som bringer folk tættere på hinanden, samtidig med at man lærer at lave nogle spændende retter, nye teknikker og har det sjovt,” siger Timm Vladimir.

Vandt Masterchef
Madskolen i Valby kan snart fejre sin fem års fødselsdag. Timm Vladimir åbnede skolen efter at have vundet TV3’s kokkedyst Masterchef, og i dag har madskolen tre køkkener, plads til 100 gæster om dagen og mere end 40 ansatte.

“Det er gået stærkt, men sikke en tur det har været. Nu er vi klar til at skrive endnu et kapitel, og vi glæder os helt vildt. Aarhus er en spændende by, som har gang i en meget spændende udvikling, når det kommer til mad og gastronomi, og mon ikke det også vil smitte lidt af på vores nye madskole,” siger Timm Vladimir.

Lige nu bliver der arbejdet på højtryk for, at den nye madskole kan stå klar medio august 2017. Udover arrangementer for firmaer bliver der også offentlige kurser, hvor alle kan deltage.